GDPR

Zpracování a ochrana osobních údajů

1. Souhlas s využitím osobních údajů.

Vyplněním textového formuláře, registrací do zákaznického účtu a/nebo prohlížením webových stránek www.denisapavelkova.cz dáváte souhlas jakožto správci osobních údajů podle čl. 4 bodu 7 nařízení  Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen „GDPR”) využívat Vaše osobní údaje.

 

Udělujete souhlas provozovateli Bc. Denisa Pavelková (fyzická osoba), IČ: 07914911, se sídlem – Napajedla 317, Napajedla 763 61, aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:  

  • e-mail 

  • jméno

  • příjmení

  • fakturační adresa

  • dodací adresa

  • telefon

2. Správce osobních údajů

Bc. Denisa Pavelková (fyzická osoba), IČ 07914911, se sídlem Napajedla 317, Napajedla 763 61, (dále jen "Správce"), kontaktní email: denisapavelkovaphoto@gmail.com, webové stránky: www.denisapavelkova.cz.

 

3. Osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zpracovávání objednávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 5 let.

 

4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje Správce. 

5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
– vzít souhlas kdykoliv zpět,
– požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
– požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
– vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
– požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.